Etiketter

fredag 7 oktober 2011

FBC Lerum först på tur

Resan till Forshaga löpte på bra med ett litet uppehåll för kisspaus och inköp av CD-skivor till bilarna. Väl påplats blev det lite stressigt att komma i ordning inför vår första match mot FBC Lerum. Vi checkade in i skolan och sedan var det dags för uppvärmning. Vi var nog alla lite spända på att se på vilken nivå vi skulle befinna oss. Matchen började i ett intensivt tempo och vår tjejer stod verkligen upp bra. Båda lagen hade en del chanser, men bra målvaktsspel höll nere målgörandet. Tyvärr gick vi bort oss lite grann i en situation och Lerum kunde kontra in ledning med 1-0, vilket var resultatet i halvtidspausen. Vi kände att vi var med och bestämde oss för att försöka få in ett snabbt mål efter pausen. Vi hade en del chanser, men det var tyvärr Lerum som på en halvchans lyckades pressa in 2-0. Vi gick ned lite på folk och fortsatte att skapa chanser. Ungefär halvvägs in i andra halvlek lyckades Denise äntligen spräcka vår nolla. Tyvärr rann tiden iväg och matchen slutade 2-1 till Lerums favör.