Etiketter

lördag 8 oktober 2011

Seger mot Vöikers

Efter gårdagens jämna drabbning mot Lerum väntade idag Vöikers från Växjö i dagens första match. Vöikers gick till slutomgången i förra årets Newbody Cup och visste därför att det gällde att vara på tå redan från början. Tjejerna visade att de var beredda att ta striden från första början och de första chanserna hade vi. Jämfört med matchen mot Lerum var tjejerna idag lite lugnare och lät bollen göra jobbet i större utsträckning. Det gjorde att vi hela tiden hade lite mer tid på oss. Det stod 0-0 i halvlek. I andra halvlek fortsatte vi att trumma på och vi hade utan tvekan de giftigaste chanerna, även om Vöikersd också var farliga. Till slut kunde vi ändå få in bollen då Sara efter assist av Amanda fick in en strumprullare med dryga fem minuter kvar. Vöikers tog efter en stund en time out och tog ut målvakten. Våra tjejer var dock lugna och höll koll på motståndarna. 1-0 blev också slutresultatet.