Etiketter

onsdag 6 juli 2011

Nu blev det seger!

Vår andra match blev försenad med 45 minuter då en tjej från Rotebro blev tacklad i ryggen och mycket olyckligt åkte rätt in i väggen med huvudet före. Ambulans tillkallades och vi fick senare på kvällen reda på att det gått förhållandevis bra, men att det blev en kraftig hjärnskakning. Inför matchen hade coacherna kommit fram till några justeringar i uppställningen och det syntes direkt efter matchstart att det var till det bättre. Tjejerna tog kommandot och fick ett tidigt ledningsmål. Även om spelet inte var lysande under första halvleken så hade de ändå kontrollen och i halvlek stod det 2-0. Tyvärr fick Vipers ett snabbt reduceringsmål i andra halvlek och då kändes det lite obehagligt för oss på ”läktaren”. Tjejerna tog det dock på ett bra sätt, fortsatte kämpa och gjorde eft bara någon ytterligare minut 3-1. Det var uppenbarligen ett betydelsefullt mål. Målet innebar nämligen att tjejerna lyfte sig ytterligare en nivå. Helt plötsligt lyfte de blicken och hittade den ena öppnande passningen efter den andra. Målen fortsatte också att rulla in. Till slut stod det 6-1 på resultattavlan.