Etiketter

fredag 8 juli 2011

Vi "återbetalar" till Rotan

Vi fick ett väldigt bra stöd av Rotebro när vi igår kväll vann vår åttondelsfinal. Rotbero spelade sin kvartsfinal en stund innan oss och vi bestämde oss för att att återgälda deras fantastiska insats. De spelade en riktigt spännande match och borde ha avgjort efter första halvlek, men de fick bara med sig en 1-0 ledning. I andra halvlek blev nämligen motståndarna allt bättre och ett kvitteringsmål hängde i luften. Vi kämpade på från sidan, men matchen fick avgöras på straffar. Det kan man ju ibland tycka är ett riktigt lotteri och idag innebar straffläggningen tyvärr att Rotebro förlorade. Då man var det enda svenska laget på den sidan av slutspelsträdet innebär det att det blir åtminstone ett utländskt lag i final. Frågan är om det blir något svenskt lag i finalen.